در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من سال ۹۳بیمه شدم یک سال بعد بیمه عقد کردم و۹۴عقد کردم تا الان دوسال سابقه بیمه دارم ینی یک سال قبل از عقد ب من تعلق نمگیرد
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که در زمان عقد 720 روز سابقه کار داشته باشید و از کار هم اخراج نشده باشید و ازدواج اولتان هم باشد می توانید از این هدیه استفاده نمایید در صورتی که هر یک از شرایط را در زمان عقد نداشته باشید نمی تونید از این کمک هزینه استفاده کنید

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج چیه ؟