در سایر توسط
باسلام منوهمسرم هردوازدواج دوم کردیم سال 90 ازدواج کردیم هردو واما هدیه زدواج تا حالا نگرفتیم بیمه تامین اجتماعی هستیم ایا وام به ماتعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بیمه تامین اجتماعی وامی در زمینه ازدواج ندارد. بلکه هدیه ازدواج یک کمک بلاعوض می باشد که فقط به ازدواج اول که دردفترخانه های رسمی ثبت شده باشد و در صورت دارا بودن  شرایط دیگر به فرد بیمه شده تعلق می گیرد

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج چیه ؟