در سایر توسط
با سلام.میخواستم بتونم که آیا هنوز قانون مشاغل سخت پابرجاست یا نه؟کسانی که توی آژانس کار میکنند، آیا هنوز هم یکسال سابقه شون، یکسال و نیم حساب میشه؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

تعیین سخت و زیان آور بودن مشاغل بر حسب درخواست کارگر، کارفرما، تشکل ها، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، وزارت تعاون-کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی در هر کارگاه با بررسی سوابق، انجام بازدید و بررسی شرایط کار توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای وزارت بهداشت-درمان و آموزش پزشکی و بازرسان کار وزارت تعاون-کار و رفاه اجتماعی و با تایید توسط کمیته های بدوی و تجدید نظر استانی موضوع این آیین نامه انجام می گیرد.
بنابراین برای تعیین اینکه یک شغل جزء مشاغل است یا خیر نیاز به رای کمیته ذکر شده می باشد.
اما به صورت کلی مشاغل زیر جزء مشاغل سخت و زیان آور تامین اجتماعی هستند:

https://www.bidbarg.com/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%BA%D9%84-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%88%D8%B1/