در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام خسته نباشید بنده نمایندگی بیمه کارآفرین دارم در شهرستان کاشان
متاسفانه فروش بیمه نامه ثالث ام خیلی بالاست. مثلا در سه ماهه اول سال از 100 میلیون تومان فروش حدود 57 میلیونش تعلق به ثالث داره و شرکت منو تحت فشار قرار داده که نباید فروش ثالثت بیشتر از40 درصد باشه
برای من سواله آیا این قانون برای همه شرکت های بیمه اس هست؟درسته ثالث یه بیمه زیان باره ولی خب به نظرم با فروش بیشتر ریسک خطر پایین میاد  . و در ضمن انقدر بازار فروش وضیعت نابسامانی داره که همین فروش ثالث هم خودش یه برگه برندس. و  در شهری مثل تهران یه نماینده چطوری بیمه عمر میفروشه چطور بیمه آتش سوزی و مسئولیت میفروشه وقتی که زیاد آشنا و فامیل نداره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
1-سیاست شرکت های خصوصی بر فروش متناسب بیمه های ثالث هست برای افزایش فروش پیشنهاد میکنم همراه با فروش ثالث بیمه بدنه هم به خریدار بدهید هم توزیع ریسک میکنید هم پرتفو فروش متوازن میشه

2-برای فروش بیمه آتش سوزی از بیمه نامه های دفترچه ای با طرح خانه به خانه استفاده کنید

3-سعی کنید میزان فروش بیمه عمرتون رو افزایش بدید تا شرکت سهمیه ثالث رو بیشتر بده

4-در تهران نحوه کار و بازار کار کاملا متفاوته ولی اساس یکی هست شما سعی کنید از اطرافیان خودتون شروع کنید