در بازنشستگی و مستمری توسط

آیا تبصره 24 لایحه برنامه ششم توسعه واقعا تصویب شده ؟

در تلگرام این متن در گروه ها دیدم میخواستم بدونم واقعا راسته

قابل توجه کلیه مشمولین تمام صندوق‌های بازنشستگی و تامین اجتماعی:

به موجب تبصره 24 لایحه برنامه ششم توسعه که از طرف دولت به مجلس ارائه شده است با تصویب لایحه مذکور جفای بسیار زیادی در حق کلیه کارمندان و کارگرانی که در آینده بازنشسته می‌شوند صورت می‌پذیرد که علاوه بر افزایش سن بازنشستگی و حذف دائمی بازنشستگی پیش از موعد، بر اساس بند 8 تبصره 24 لایحه مذکور حقوق بازنشستگی به جای میانگین حقوق دو سال آخر که هم اکنون اجرا می گردد، میانگین 5 سال آخر محاسبه می‌گردد که این به معنی کاهش شدید حقوق بازنشستگی افرادی خواهد بود که بعد از تصویب این قانون بازنشسته می‌گردند.

 لازم است با تماس با نمایندگان محترم خواهان حذف بندهای 1 و 2 و 8 تبصره 24 لایحه برنامه ششم توسعه شوند. جهت توضیح بیشتر بندهای مذکور به شرح زیر است:

تبصره 24 لایحه برنامه ششم توسعه

 افزایش تدریجی سن و سابقه خدمت لازم برای مشمولین تمام صندوق‌های بازنشستگی و تامین اجتماعی از سال اول برنامه هر سال به میزان 6 ماه، به حداقل سن و سابقه خدمت جهت احراز  بازنشستگی

 از تاریخ تصویب این قانون، بازنشستگی پیش از موعد مشترکین تمامی صندوق‌های بازنشستگی و تامین اجتماعی، ممنوع خواهد بود.

 در تمامی صندوق‌های بازنشستگی و تامین اجتماعی میزان حقوق بازنشستگی براساس میانگین حقوق 5 سال آخر خدمت به قیمت روز (با احتساب ضرایب حقوق سنوات مربوطه مصوب هیئت وزیران) محاسبه می‌گردد.

2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

باسلام طبق گفته دولتمردان ( آقای نوبخت سخنگوی دولت ، آقای ربیعی وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و ... ) و دبیر کانون شورای اسلامی کار استان تهران و دیگر انجمن های کار این تبصره حذف شده است