دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام.اقای محترم امروز تلویزیون اعلام کرد حتی اونایی که بیست سال از ازدواجشون گذشته میتونن هزینه ازدواج بگیرن.معاون فنی تامین اجتماعی
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

بله تعلق میگیره، البته مبلغ هدیه ازدواج، متوسط 2 سال قبل از تاریخ ازدواج هستش که به پول الان شاید مبلغ ناچیزی باشه

مبلغ کمک هزینه ازدواج برابر با یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه شده است. برای محاسبه این مبلغ، جمع دریافتی بیمه شده (مشمول کسر حق بیمه) در آخرین دو سال قبل از ازدواج بر عدد ۲۴ (تعداد ماه ها) تقسیم می شود. در صورتیکه حاصل محاسبه کمتر از حداقل دستمزد عادی در زمان وقوع عقد ازدواج باشد، مبلغ قابل پرداخت معادل حداقل مذکور خواهد بود.