در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
سلام.خسته نباشین. می خواستم بپرسم من سال ۹۱عقد کردم آیا الان هم میتونن اقدام کنم واسه هدیه تامین اجتماعی.ممنونم
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بله. می تونید.  البته مبلغ هدیه ازدواج، متوسط 2 سال قبل از تاریخ ازدواج هستش که به پول الان شاید مبلغ ناچیزی باشه

مبلغ کمک هزینه ازدواج برابر با یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه شده است. برای محاسبه این مبلغ، جمع دریافتی بیمه شده (مشمول کسر حق بیمه) در آخرین دو سال قبل از ازدواج بر عدد ۲۴ (تعداد ماه ها) تقسیم می شود. در صورتیکه حاصل محاسبه کمتر از حداقل دستمزد عادی در زمان وقوع عقد ازدواج باشد، مبلغ قابل پرداخت معادل حداقل مذکور خواهد بود.