در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
مدارک جهت گرفتن هدیه ازدواج سازمان تامین اجتماعی چیا هستن
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام متقاضی بهره مندی از تسهیلات کمک هزینه ازدواج باید تا با در دست داشتن مدارک خود شامل اصل و تصویر دفترچه درمانی، اصل و تصویر تمامی صفحات شناسنامه بیمه شده و همسر و اصل و تصویرعقد نامه به شعبه ای که حق بیمه آنها پرداخت می شود، مراجعه نمایند.

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

همه چیز در مورد دریافت کمک هزینه ازدواج از بیمه تامین اجتماعی