در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

کارگرانی که به صورت مأمور در واحد های مشمول قانون استخدام کشوری خدمت می کنند این امر چه تأثیری در وضعیت استخدامی آنان دارد و اضافه کار آنها در محل مأموریت مشمول چه نوع مقرراتی است
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

مأموریت کارگران مشمول قانون کار به واحد های مشمول قانون استخدام کشوری و دیگر مقررات استخدامی خاص در وضعیت استخدامی آنها تأثیری نداشته و کارکنان مزبور کما کان مشمول مقررات قانون کار خواهند بود . لهذا ساعات کار اضافی اینگونه کارگران نیز وفق مقررات ماده 59 قانون کار می باید محاسبه شود.