در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام
من سه ساله و نیم در رستوران کار کردم ولی کارفرما نه بیمه کرده نه سنوات و پاداش داده
قرارداد نداریم و هیچ رسیدی هم از همدیگه نداریم
من چه طور ثابت کنم که پیش کارفرما کار کردم چون مشاور گفته شاهد به کار نمیاد،،،
ایا میتونم از پولهایی که به حسابم واریز کرده استعلام بگیرم و در دادگاه استفاده کنم
ایا شانسی دارم
سپاسگزار
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با مراجعه به بازرسی اداره کار و ارایه درخواست کتبی مبنی بر انجام تحقیق و ارایه هر مستندی که نشان دهد که شما آنجا کار کردید

شاهد غیر قبول نیست در تحقیق بازرس از همسایگان و کارکنان تحقیق بعمل می آید

سعی کنید به بازرس نشانه ای ارایه دهید که بتواند بر ای شما کاری انجام دهد

پیشنهاد ویژه:
جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید