در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا بیمه مرکزی بیمه پاسارگاد را تضمین می کند؟این بیمه چقدر اعتبار دارد ؟
3 پاسخ
توسط
ویرایش شده
بلی،تمام شرکت های بیمه که در کشور فعالیت میکنن زیر نظر بانک مرکزی و تحت قوانین اون هستند.
بیمه پاسارگاد سطح یک توانمندی شرکت بیمه رو دارد.(اسیا البرز،دانا،پارسیان،ملت،ما،پاسارگاد،رازی کارآفرین،ارمان، اتکایی ایرانیان سطح یک،کوثر،معلم،سینا،نوین،سطح دو،ایران سطح سه،میهن و دی سطح چهار هستند)
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

تمامی شرکت های بیمه که در ایران درحال فعالیت هستند مورد تائید بیمه مرکزی می باشند و از محل حق بیمه های دریافتی از بیمه گذارانشان 35% را بعنوان بیمه اتکایی نزد بیمه مرکزی می سپارند تا در مواقع خاص بیمه مرکزی ج.ا.ا. جوابگوی بیمه گذاران باشد .

تمامی بیمه نامه های بیمه پاسارگاد صادر شده از طریق لینک زیر توسط شماره بیمه نامه و کد ملی بیمه گذار قابل بررسی و اعتبار و اقساط پرداختی و سود مشارکت می باشد.

http://79.175.146.18:2525/(S(j11fojimmfyeh2f0vrfpk4p4))/Insur48/SYS_48.aspx

موفق و پیروز باشید.