در سختی کار و مشاغل سخت توسط
12 ﺳﺎﻝ ﺩﺭﺷﻐﻞ ﺳﺨﺖ ﻭﺯﻳﺮاﻥ ﺁﻭﺭﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻮﺩﻡ.12 ﺳﺎﻝ ﻫﻢ  اﺯﻃﺮﻳﻖ ﺗﺎﻛﺴﻴﺮاﻧﻲ ﺑﻴﻤﻪ ﻭاﺭﻳﺰ ﻛﺮﺩﻩ اﻡ.2ﺳﺎﻝ ﻫﻢ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ اﻡ ﺭاﺧﺮﻳﺪﻩ اﻡ. 46 ﺳﺎﻝ ﻫﻢ ﺳﻦ ﺩاﺭﻡ.ﺑﺮاﻱ ﺑﺎﺯ ﻧﺸﺴﺘﮕﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﻲ اﻗﺪاﻡ ﻛﻨﻢ?
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه فرموده درخواست تجمیع سوابق بیمه بفرمایید تا بتوان از میزان سابقه اطمینان حاصل کرد.

تقاضای بازنشستگی در مشاغل سخت شرط سنی ندارد دارا بودن سابقه 20سال متوالی یا 25سال متناوب کفایت میکند اما به صورت عادی در بین اقایان با 30 سال کار در سن 50سالگی میتوان برای دریافت مستمری اقدام کرد.