در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

میخواستم بدونم آیا بیمه سامان تحت نظر بیمه درمان تکمیلی sos می باشد یا خیر؟
4 پاسخ
توسط
سلام و درود برشما،بیمه سامان بیمه تکمیلی گروهی داره و انفرادی انجام نمیده،ولی باید دید هدف شما از تهیه بیمه تکمیلی چیست؟ این ببمه برای شرایط خاصی انجام میشه و لازم نیست اتوماتیک داشته باشید،همونطور که میدونید این بیمه سالیانه تمدید میشه و اگر استفاده ای نکنید هیچ پولی به شما برگشت داده نمیشه درست مانند بیمه اتومبیل،برای اطلاعات بیشتر و مشاوره،با متخصص بیمه ای مشورت کنید.
توسط
با درود دوست عزیز بیمه سامان و سایر شرکتهای بیمه صرفأقرارداد جهت پرداخت خسارت به بیمه شده دارند ضمنا sos (شرکت گمک رسان ایران) یک شر کت خدماتی در مان است
توسط (4,060 امتیاز)
با سلام
بله بيمه سامان براي درمان تكميلي با كمك رسان يا همان sos قرار داد دارند