در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ايا صاحب ارايشگاه زنانه بايد كارمندان شو رو بيمه كنه يا نه ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام در صورتی که شما به آن ها حقوق می دهید و کارفرمای آن ها هستید طبق قانون باید آن ها را بیمه تامین اجتماعی نمایید در غیر این صورت کارمندان شما می توانند از شما به بیمه تامین اجتماعی شکایت کرده و بیمه تامین اجتماعی ضمن دریافت اصل حق بیمه پرداخت نشده جریمه ای نیز بابت عدم پرداخت حق بیمه از شما می گیرد