در پرداخت حق بیمه توسط
آیا بیمه از پایه وزارت کار کسر میشود یا مبالغی مثل اضافه کاری شیفت شب کاری و حق خوار و بار و مسکن هم جمع میشود و بیمه برای کارگر از تمامی آنها کسر میشود؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام تمامی پرداختی های مزد یا حقوق یا کارمزد شامل هرگونه وجوه و مزایا نقدی یا غیرنقدی مستمرکه در مقابل کار به بیمه شده داده می شود مشمول کسر حق بیمه است؛ به غیر از :

حق همسر (عائله مندی )
بازخرید ایام مرخصی
کمک عائله مندی حداکثر تا میزان قابل پرداخت طبق ماده٨٦ قانون تامین اجتماعی (مازاد بر آن مشمول کسر حق بیمه می باشد)
هزینه سفر و فوق العاده ماموریت
عیدی
ما به التفاوت کمک هزینه مسکن و خواروبار در ایام بیماری
حق شیر
پاداش نهضت سواد آموزی
حق التضمین (کسر صندوق)
خسارت اخراج و مزایای پایان کار

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

تشریح جزییات کسر حق بیمه و مالیات از حقوق