در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام

خودروی اینجانب به صورت یک سال در پارکینگ بخاطر دستور موقت توقیف شد

 اکنون بنده خودرو را با توافق طرفین آزاد نموده ام با توجه با اینکه اکنون میخواهم خودرو را بیمه کنم و تاریخ اتمام بیمه ثالث من 08/04/94 وبیمه کوثر میباشد

اکنون چکار کنم اگر الان بخوام بیمه کنم یا بگذارم ابتدای سال اینده یا برج 4سال اینده در ضمن بیمه کوثر هست

آیا در ایام خواب خودرو بنده شامل جریمه میشم با انکه نامه دستور موقت دارم چکار کنم که هم بیمه کنم و هم شامل جریمه بیمه نشم.

با تشکر از شما و همکاران گرامی
1 پاسخ
توسط (4,060 امتیاز)
با سلام
در صورت نامه توقيف از دادگاه ويا مقامات قضائي  وقبض پاركينگ مدت خواب در توقيف جريمه شامل نميشود