در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام برای سال سوم است بحساب صاحب  امتیاز یکی از نمایندگی های بیمه ایران سه ماه یک بار مبالغی واریز  میکنم  ,چرا نباید  بحسا ب خود بیمه  ایران  واریز شود ؟ ایا مشکلی پییش نمی اید? اگربخواهم مطمین شوم که ایشان واقعا بموقع  حق بیمه را واریز مکند  چگونه باید متوجه شوم ؟لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر,
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
همه قسط های بیمه به حساب شرکت بیمه واریز میشود.اگر شما به حساب نماینده ای واریز میکنید و ایشان کارهایی اقساط بیمه شما را انجام میدهد کار اضافه ای است که نماینده لطف کرده و به جای شما انجام داده.اگر دوست دارید میتوانید هماهنگ کنید و خودتان به حساب شرکت واریز کنید.