در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام آرزوی قبولی طاعات،
بنده تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستم
آیا با توجه به سابقه فعالیتم بعنوان بسیجی فعال که بیش از 10 سال میباشد، می‌توانم  تحت پوشش بیمه ای قرار بگیرم،
باتشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
بلی میتوانید با مراجعه به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی درخواست بدید و بصورت مشاغل آزاد یا خویش فرما از خدمات تامین اجتماعی برخوردار شوید

پیشنهاد ویژه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید