در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

براي طرحي ك جديدن بيمه طراحي كرده به كساني ك از سال 90 تا 95 عقد كرده باشه  هديه ميده ، سوالم اين بود ك من سال 90 عقد كردم و 400 تومن ب من دادن ايا شامل من هم خواهد شد يا خير ؟

1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

نخیر. فقط یکبار تعلق می گیره که شما دریافت کردید.

شرایط پرداخت هدیه ازدواج

1-بیمه شده طی 5سال قبل از تاریخ ازدواج ،حداقل به مدت 720روز سابقه کار داشته باشدوحق بیمه این مدت را پرداخته باشد.

2-در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.

3-ازدواج اول باشد.

4-ازدواج دایم بوده ودر دفتر رسمی ثبت شده باشد.

مبلغ کمک هزینه ازدواج برابر با یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه شده است.

مدارک لازم جهت دریافت:

1-تصویر واصل سند ازدواج وشناسنامه زن وشوهر

2-تعهد کتبی بیمه شده مبنی بر اینکه برای بار اول ازدواج کرده است.