در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا درسته که بیمه تامین اجتماعی به افرادی که سال ۹۰ تا ۹۵ ازدواج کردن هدیه ۸۱۱۲ تومنی میدهد
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بله درسته. باید شرایط زیر رو داشته باشید

1-بیمه شده طی 5سال قبل از تاریخ ازدواج ،حداقل به مدت 720روز سابقه کار داشته باشدوحق بیمه این مدت را پرداخته باشد.

2-در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.

3-ازدواج اول باشد.

4-ازدواج دایم بوده ودر دفتر رسمی ثبت شده باشد.

مبلغ کمک هزینه ازدواج برابر با یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه شده است.

مدارک لازم جهت دریافت:

1-تصویر واصل سند ازدواج وشناسنامه زن وشوهر

2-تعهد کتبی بیمه شده مبنی بر اینکه برای بار اول ازدواج کرده است.