در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام...همسر من دوسال قبل عقد بیمه رانندگان بوده در حین عقد هم همینطور تاکسی شهری ... قبل اون هم بیمه شرکتی سه سال داشته ... آیا به بیمه رانندگان تعلق میگیرد? به بیمه که مراجعه کردیم میگه اصلا چنین چیزی وجود نداره شايعست. درصورتیکه اشناهام گرفتن.

ممنون میشم جواب بديد
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام هدیه ازدواج یکی از مزایای قانون کار برای مشمولان این قانون می باشد

بیمه رانندگان از نوع بیمه های خویش فرما تامین اجتماعی می باشد که مشمول قانون کار نیست

همه چیز در مورد دریافت کمک هزینه ازدواج از بیمه تامین اجتماعی