در سایر توسط (110 امتیاز)
ضمن عرض خسته نباشی
سوال اینکه پدر من فوت کرده ومستمریشو مادرم دریافت میکنه ایا ما میتوانیم خرج کف ودفن فوت پدرم را از بیمه بگیریم
سوال دوم اینکه حقوق خرداد و با اضافه شده اش ریخته شده اما هنوز اضافه فروردین و اردیبهشت و نریختن لطفا بگین کی میریزن

 مرررررسی از لطفتون
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در حال حاضر کمک هزینه دفن و کفن معادل حداقل دستمزد مشمول کسر حق بیمه زمان فوت می باشد.

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

همه چیز در مورد کمک هزینه کفن و دفن در بیمه تامین اجتماعی

در ضمینه نریخته شدن اضافه حقوق اردیبهشت و فروردین نیز باید به شعبه بیمه تامین اجتماعی مربوط به پدرتان مراجعه نمایید