در پرداخت حق بیمه توسط
سلام خسته نباشید من بیمه کارگری لوله کشی ساختمان هستم من امروز رفتم بیمه خودم بریزم حساب تا برج 6 ریختم حساب کمپیوتر اجازه نمیده تا برج 7 بریزم حساب میخواستم بدونم چرا اجازه نمیده بیمه کارگری میشه 4 برج بریزی حساب ولی برای من جدیدن 2 برج شده خواستم بدونم دلیل چی است ممنونم.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام فیش بیمه کارگران ساختمانی بصورت یکماهه بوده و برای هر ماه یک برگ پرداخت صادر خواهد شد

 مهلت پرداخت حق بیمه هر ماه تا آخرین روز ماه بعد می باشد.

آموزش دریافت فیش بیمه و برگ پرداخت حق بیمه ، بیمه شدگان اختیاری و مشاغل آزاد

همه چیز در مورد تفاوت بیمه اجباری و بیمه مشاغل آزاد ( بیمه قالی بافی ، بیمه کارگران ساختمانی و…)