در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام و خسته نباشید

خدمت شما سوالی داشتم

اینجانب دختر مجردی هستم که از طریق پدرم برایم حق بیمه خدمات درمانی و بیمه مکمل شرکت آتیه سازان حافظ رد می شود.

مدتی است که از طریق شرکتی خودم حق بیمه رد می کنم که در صندوق تامین اجتماعی قرار میگیرد.

حال سوال من این است: با توجه به اینکه هر شخص باید یک دفترچه بیمه داشته باشد، آیا من می توانم دفترچه بیمه تامین اجتماعی را پس بدهم یا مجبور هستم بیمه پدرم را قطع نمایم؟

 در صورت قطع حق بیمه از سمت پدرم (بیمه خدمات درمانی) چه خدمات دیگری را از دست می دهم؟

با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (1,310 امتیاز)
سلام
 شما میتوانید یکی از دفترچه ها را باطل کنید و سابقه بیمه خود را داشته باشید، و از سایر مزایا استفاده کنید چون فقط همزمان داشتن دو دفترچه بیمه جایز نیست