در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
برای دریافت هدیه ازدواج اگه تحت پوشش بیمه سرپرست خانوار بوده باشیم هم تعلق میگیره؟؟ یا حتما باید شاغل بوده باشیم؟؟؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام با توجه به قانون بیمه تامین اجتماعی و آیین نامه اجرایی کمک هزینه ازدواج به افرادی تعلق می گیرد که حداقل بمدت ۷۲۰ روز سابقه کار داشته باشند

در حالی که در بیمه های اختیاری برای شما سابقه کار منظور نمی شود

به طور خلاصه کمک هزینه ازدواج تنها به افرادی تعلق می گیرد که در تاریخ ثبت ازدواج، نباید رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع شده باشد و در آخر نیز، بیمه شده درپنج سال پیش از ازدواج، می بایست سابقه حداقل ٧٢٠ روز کار و پرداخت حق بیمه داشته باشد.

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

همه چیز در مورد دریافت کمک هزینه ازدواج از بیمه تامین اجتماعی