در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
بنده بیمه خدمات درمانی از طرف پدرم هستم و مستعمری میگیرم و در محل کارم بیمه تامین اجتماعی هستم سوالم این است که این خلاف قانون است یا خیر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
1-از طرف پدرتان بیمه خدمات درمانی شده اید

2-مستمری بگیر هستید؟یعنی ماهانه مبلغی بعنوان مستمری در حساب شخصی شما واریز میشود؟

3-چند سال دارید و بیمه تامین اجتماعی بر چه اساسی برای شما رد میشه؟ مپر شما عنوان نکردید مستمری دریافت میکنید؟

پاسخ صحیح شما به این سوالات موجب ارایه مشاوره دقیق از طرف ما میشود

کما اینکه با فرض اینکه شما فقط از خدمات درمانی تحت تکفل پدر استفاده میکنید و همزمان در جایی شاغل بوده و بیمه تامین اجتماعی هستید وجود بیمه اولی غیرضرور و هزینه بر و همچنین غیرقانونی میباشد