در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی مشاوران

دیه خانم ها چند است
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام با توجه به ماده 300 قانون دیه، دیه قتل زن مسلمان خواه عمدی خواه غیرعمدین نصف دیه مرد مسلمان است

ولی باتوجه به ماده 10 قانون بیمه شخص ثالث ؛ بیمه گر مکلف است در ایفاء تعهدات مندرج در این قانون خسارت وارده به زیان دیدگان را بدون لحاظ جنسیت و دین تا سقف تعهدات بیمه نامه پرداخت کند. ؛ استثنا می باشد و دیه زنان با دیه مردان در این مورد خاص برابر است

هر آنچه باید درباره قانون دیه بدانیم