در بیمه بیکاری توسط
کسی که تازه بیکارشده و تصمیم به خارج از کشور را داشته باشد بیمه بیکاری شامل حالش میشوید نه؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که شرایط بیمه بیکاری را داشته باشید به شما این مقرری تعلق می گیرد شرایط بیمه بیکاری

اما شما باید به صورت ماهانه به اداره کار مراجعه نمایید و اعلام بیکاری نمایید در ضمن بازرس بیمه تامین اجتماعی نیز به صورت سرزده از محل سکونت شما بازدید می کند و شما باید در محل سکونت خود به عنوان فرد بیکار حضور داشته باشید