در دیه و بیمه خودرو توسط
علیرضا:
من سال 91 تو تهران با یه ماشین تصادف کردم .جون تصادف جزئی بود قرار شد من هزینه ماشین رو نقدی بهش بدم چون مقصر اصلی من بودم.وقتی برای حساب کتاب رفتم پیشش میخواست پول اضافی ازمن بگیره که من قبول نکردم اونم گفت از بیمه من یه کوپن جدا میکنه که کرد.منم چون تازه ماشین خریده بودم از قانون تخفیفات بیمه خبر نداشتم و نمیدونستم اگه کوپن از بیمه من جدا بشه کلی ضرر خواهم کرد.خلاصه سال بعد که خواستم ماشینمو بیمه بکنم چون کوپن بیمه از من جدا شده بود تخفیفاتش صفر شده بود و متحمل خسارت زیادی شدم.این ماجرا رو فراموش کرده بودم تا اینکه یه بار داشتم این داستان رو واسه یکی از دوستانم تعریف میکردم که اون گفت اون طرف احتمالا نتونسته باشه از کوپن بیمه تو استفاده کنه.منم برای اینکه مطمئن بشم رفم دفتر بیمه تا استعلام بگیرم که وقتی استعلام گرفتن معلوم شد که اون شخص کوپن بیمه من رو استفاده نکرده.حالا دنبال این هستم که این مسئله رو پیگیری کنم تا ضرری که متحمل شدم رو جبران بشه.در ضمن اون کوپن هم به اون نفر دادم الان دیگه نمیدونم کجاست و ازش ادرس و مشخصاتی ندارم.
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام دوست عزیز می تونید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

استفاده از تخفیف بیمه در حالی که کوپن کنده شده و استفاده نشده است