در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا راننده مقصر فاقد بیمه و گواهینامه در صورت فوت مشمول زیان دیده حادثه و دریافت خسارت از صندوق تامین خسارت میشه؟
4 پاسخ
توسط
باسلام.طبق قانون بیمه مسولیت دارنده گان وسایله نقلیه.بیمه اجباری.به استناد مواد 3 الی 9 قانون مرقوم.چون راننده مقصر شخص ثالث محسوب نمی شود.بنابراین وصول دیه منتفی هست.در مواد فوق قید شده شخص ثالث به استثنای راننده مقصر حادثه.
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام
خیر متاسفانه راننده مسبب  حادثه در صورتی شامل دریافت غرامت میشه که هم بیمه داشت باشه و هم گواهی نامه
شامل دریافت غرامت خواهد شد
در صورتی که یکی حتی بیمه داشته باشه ولی گواهی نامه نداشه باشه بازهم متاسفانه شامل دریافت دیه نخواهد شد و از تعهدات صندوق نیز خارج هست
ولی خب در بعضی از موارد بوده که توانستیم قسمتی از غرامت راننده بدون گواهی نامه بگیریم