در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)
باسلام

بنده نماينده بيمه هستم چون اكثر فروشم بيمه عمر هست خواستم ببينم با توجه به اينكه گفته ميشود از مشتري مبلغي بابت ماليات بر ارزش افزوده بيمه عمر از طرف شركت بيمه دريافت نميشود آيا به كارمزد حاصله از فروش بيمه هاي عمر كه به من تعلق ميگيرد ماليات بر ارزش افزوده تعلق ميگيرد؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

بله به کارمزد عمر شما 9% مالیات بر ارزش افزودهتعلق می گیرد و باید انتهای هر فصل ( بهار - تابستان - پائیز - زمستان ) باید در اظهارنامه ارزش افزوده ، اظهار کرده و مبلغ آن را پرداخت نمائید.