در بیمه بیکاری توسط

رقم پرداختی بابت هر فرزند بر مبنای 10% حقوق 90 رو اخیر است یا 10% حداقل حقوق ؟ متن قانون را در زیر آورده ام .

میزان مقرری روزانه بیمه بیکاری، ۵۵ درصد متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده استبه مقرری افراد متاهل و متکفل، به ازای هر یک از افراد تحت تکفل (حداکثر تا ۴ نفر) ۱۰ درصد حداقل دستمزد زمان بیکاری (شروع بیکاریافزوده می شود، اما در هر حال میزان مقرری بیمه بیکاری نباید از حداقل دستمزد تعیین شده برای هر سال کمتر و از ۸۰ درصد متوسط مزد یا حقوق بیمه شده بیشتر باشد.

متوسط مزد یا حقوق روزانه بیمه شده که مبنای تعیین مقرری بیمه بیکاری است از طریق تقسیم جمع کل دریافتی مبنای کسر حق بیمه ظرف ۹۰ روز قبل از شروع بیکاری بر روزهای کار بیمه شده در این مدت محاسبه می شود.

برای بنده بر مبنای حد اقل حقوق محاسبه کرده اند .

چه باید بکنم؟

1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر مزدتان براساس حداقل قبل از بیکاری واریز شده باشد ضریب تعلق نمیگیرد و همان حداقل برای دوره بیکاری به شما پرداخت میگردد