در لیست بیمه توسط
هنگام ارسال لیست بیمه کشاورزی ، حق بیمه کارفرما را صفر نکرده بودم و ارسال کردم.  یک ساعت  منتظر شدم  تایید نشد تو این سایت نوشته بودند به واحد درآمد شعبه مراجعه کنید.رفتم فیش دادند پول همراه نداشتم  واریز نکردم خونه امدم دیدم تایید شده است فکر از شعبه اصلاح کرده اند ولی مبلغش را نگاه نکردم  از طریق اینترنت  واریز کردم بعد از پرداخت پیامک برام امدبیمه 2430000 ریال  الان من چکار کنم راهنمایی کنید؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به اینکه در هنگام ارسال لیست اگر نام شخص بدون هیچونه توضیحی ارسال شود چون در ماههای قبلی مبلغ قید شده سیستم خودبخود مبلغ قابل وصول در ان قید میشود لذا بهترین روش اینه به واحد درامد مراجعه ونسبت به مبلغ ولیست ارسالی اعتراض کرده وموضوع از طریق بازرسی مورد بررسی قرار خواهد گرفت....ایمانی