در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام

من خانم 30 ساله هستم.از طرف همسرم بیمه نیروی مسلح هستم.ولی خودم شغل ندارم ولی میخوام از امسال برای خودم بیمه رد کنم که بعد از یه سنی بتونم بازنشستگی بگیرم . بیزحمت کامل راهنمایی ام میکنید.ممنون
2 پاسخ
توسط

با سلام

با توجه به اینکه خانه داری در ایران شغل محسوب نمیشود پس تامین اجتماعی هیچ خدماتی به زنان خانه دار ارائه نمیدهدپاما شما میتوانید با خرید بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری در یکی از شرکتهای بیمه با پرداخت حق بیمه های اندک (هر مبلغی که توان پرداخت آنرا داشته باشید ) سرمایه ای قابل توجه برای آینده خود داشته باشید

برای مشاوره بهتر و راهنمایی دقیق تر میتوانید با شماره 02191023784 تماس بگیرید.

عبدالله ملا محسنی مشاور بیمه های عمر بیمه نوین

توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و درود بر شما

دوست عزیز، متاسفانه زنان خانه دار در ایران نمیتوانند بیمه ای انفرادی در تامین اجتماعی داشه باشند و تنها در صورت دارا بودن مشاغل خاص خانگی ممکن است با شرایطی سخت گیرانه بتوانند بیمه شوند. البته در این مورد باید توجه کنید که باید حتما 25 سال سنوات واریز حق بیمه داشته باشید و به سن 55 سالگی برسید تا بتوانید از بازنشستگی استفاده کنید.

از آنجا که شما بیمه نیروی مسلح همسرتان را دارید، به شما پیشنهاد میکنم نزد یکی از شرکت های بیمه ای معتبر یک بیمه عمر و تشکیل سرمایه تهیه نموده و با پرداخت 20 سال حق بیمه براحتی بازنشسته شوید و از مزایای آن استفاده کنید.  بیمه نامه مذکور به شخص شما تعلق داشته و بازنشستگی بی نظیری رو براتون رقم میزنه .