در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام در قانون قبل بیمه شخص ثالث بعضی شرکتها بیمه مثل ایران یا پارسیان قانونی داشتند که زیاندیده میتوانست با کروکی و برگ پزشکی قانونی بدون رای دادگاه و رضایت محضری 80/: دیه خودش رو بگیره از شرکت بیمه و شاکی نباشد آیا در حال حاضر چنین قانونی داریم در مورد بیمه ثالث که بدون رای دادگاه دیه پرداخت شود
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

طبق قانون جدید ، دیگر نمی توان با رضایت از زیاندیدگان و وراث آنها رضایت گرفت و توافقی خسارت را پرداخت نمود و باید حتماحکم دادگاه صادر گردد.