در دیه و بیمه خودرو توسط
دیه ۳۵۰ملیونی چقدشو بیمه میده چقدش رو فرد راننده باید به فرد زیان دیده باید بپردازد
2 پاسخ
توسط (4,480 امتیاز)
با سلام

سوالی که مطرح فرمودید همان موضوع تعدد دیات میباشد که از سال 82 به این طرف باید بیمه ها دیه یک نفر مصدوم را (مثل افراد ضایعه نخاعی) که بیش از یک دیه به او تعلق میگیرد بپردازند.

یعنی با این توضیح تمامی دیات شخص مصدوم حتی اگر از یک دیه کامل بیشتر باشد باید توسط شرکت بیمه پرداخت شود و در صورتیکه میزان دیه پرداختی در اثر افزایش ناشی از نرخ دیه در سال جدید افزایش یابد تعدد دیات با توجه به سقف تعهدات خسارتهای جانی ضربدر تعدد دیات توسط شرکت بیمه پرداخت میشود و مابقی توسط صندوق تامین خسارتهای بدنی پرداخت میشود.

با تشکر منصور حیدری: مدیر عامل موسسه حقوقی حامی تصادفات صدرا