در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام
ببخشید کسی که2 سال سابقه بیمه مشاغل ازاد دارد میتواند مدت خدمت سربازی اش را به سوابق بیمه اش اضافه کند یا اینکه این قانون فقط شامل کسانی است که بیمه اجباری دارند؟
هزینه اش چقدر میشود؟
تشکر از سایت خوبتان
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام فرق نمی کند. فقط نیاز به دو سال سابقه قبلی در سازمان تامین اجتماعی می باشد.
شرایط پذیرش خدمت سربازی به عنوان سابقه :
به موجب قانون، دوران خدمت سربازی کلیه بیمه شدگان جزو سوابق  بیمه¬ای آنان محسوب می شود مشروط بر این که:
-  رابطه بیمه ای فرد با سازمان برقرار باشد؛
-  حق بیمه دوران مذکور پرداخت شده باشد؛
-  قبل از تاریخ تقاضا حداقل«2»سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد؛
- درخواست توسط متقاضی ارائه شده باشد.