در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام و خسته نباشید.
بنده قصد دارم بیمه عمر و سرمایه گذاری خریداری نمایم اما در انتخاب شرکت بیمه مردد هستم.
2 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
باسلام: با توجه به موارد مشروحه زیر بیمه زندگی و سرمایه گذاری بیمه ملت جژء بهترین ها می باشد

1- شرکت بیمه ملت از لحاظ توانگری با توانگری بالای 200 درصد جزء برترین شرکت ها می باشد

2-بیمه نامه زندگی و سرمایه گذاری بیمه ملتدارای سامانه بیمه گذار  می باشد که هیچ شرکتی ندارد در این سامانه امکان مشاهد صورتحساب ها،پرداخت اقساط،مشاهد سرمایه گذاری ها،درخواست الحاقیه و چندین مزایای عالی دیگر را دارا می باشد

3- آپشن جدید این شرکت برای این بیمه نامه  تحت عنوان سپرده اولیه

4- پرداخت سود مشارکت بالا با توجه به توانگری مالی بالای این شرکت

و بسیاری از موارد دیگر ثابت می کند که انتخاب بیمه ملت می تواند انتخابی بسیار بهتر باشد هر چند شرکت های دیگر هم به نسبت خود قابلیت های خوبی دارند .

موفق باشید  ازغ مشاور بیمه ملت