در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام بنده، 12سال سابقه بیمه خدمات درمانی دارم ، از این به بعد میخواستم ، بیمه تامین اجتماعی رانندگان شوم، آیا همزمان میشود دو جا بیمه شد، به خاطر تغییر شغل، از طرفی هم نمیخواهم سابقه بیمه خدمات درمانی ام از بین برود،
1 پاسخ
توسط
سلام.خیر اولا همزمان شبکه ثبت نام شما را قبول نمیکند ثالثا سابقه تون اگر با بازنشستکی باشه احتمالا امکان انتقال را دارد اکر تمایل دارین با من تماس بکیرد اطلاعات دقیق را براتون میپرسم با سپاس افتخار