در سایر توسط
سلام به نمایندگان محترم بیمه
ببخشید میخواستم ببینم بیمه آسانسور برای ساختمان مسکونی 8 واحدی. در 4 طبقه تقریبا چقدر میشه
و بیمه آسانسور شامل چه مواردی می شود
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

نرخ شرکت با شرکت و پوشش هایی که درخواست دارید متفاوت می باشد.

پوشش های بیمه آسانسور شامل : فوت و نقص عضو و هزینه پزشکی حادثه در آسانسور می باشد.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما