در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 کارگری از سوی شورای اسلامی کار جهت شرکت در جلسات کانون عالی هماهنگی شورا های اسلامی کار به تهران رفته است آیا کارفرما نسبت به پرداخت فوق العاده مأموریت به وی تکلیفی دارد ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

در قانون کار در خصوص پرداخت فوق العاده مأموریت جهت حضور کارگران در جلسات کانون شورا های اسلامی کار و یا کانون عالی هماهنگی پیش بینی خاصی بعمل نیامده است. خاطر نشان می سازد فوق العاده مأموریت موضوع ماده 46 قانون کار صرفاً در ارتباط با انجام وظایف ارجاعی از طرف کارفرما بوده و به سایر موارد قابل تسری بنظر نمی رسد.