باز هستیم
+2 امتیاز
2,771 بازدید
در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
ویرایش شده توسط
سلام

چنانچه کارگر زن در ایام بارداری از مرخصی های استعلاجی استفاده نماید آیا مرخصی استعلاجی استفاده شده باید از مرخصی زایمان کسر گردد ؟
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (26,460 امتیاز)
با سلام

برابر ماده 3 قانون ترویج تغذیه با شیر مادر و حمایت از مادران در دوران شیردهی مصوب سال 74 مجلس شورای اسلامی، مرخصی زایمان تا 3 فرزند برای مادرانی که فرزند خود را شیر می دهند در بخش های دولتی و غیر دولتی 4 ماه می باشد ضمناً به استناد تبصره الحاقی به ماده 3 آیین نامه اجرایی قانون مرقوم مصوب مورخ 24/6/81 هیأت وزیران بانوانی که در طول دوران بارداری با تأیید پزشک معالج از مرخصی استعلاجی استفاده می کنند این مرخصی ها از چهار ماه مرخصی زایمان آنان کسر نخواهد شد.

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
+1 امتیاز
1 پاسخ 2,928 بازدید
سوال شده دی 21, 2017 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط atefe (190 امتیاز)
+2 امتیاز
1 پاسخ 4,283 بازدید
سوال شده مرداد 5, 2016 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط بدون نام
+1 امتیاز
1 پاسخ 3,575 بازدید
سوال شده آبان 5, 2016 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط بدون نام
+2 امتیاز
1 پاسخ 5,706 بازدید
سوال شده خرداد 21, 2016 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط جاودانی
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...