در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

جابجایی شغلی کارگران از چه نوع قواعدی تبعیت می کند ؟ تغییر کارگر نوبتی به غیرنوبتی و بالعکس چه حکمی دارد ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

تغییر موقعیت و جابجایی شغلی کارگران مشمول قانون کار در واحدهایی که طرح طبقه بندی مشاغل مصوب وزارت کار دارند تابع ضوابط و دستور العمل اجرای طرح می‌باشد اما در واحد های فاقد طرح این گونه جابجایی ها منوط به انجام توافق بین طرفین بوده و در صورت بروز اختلاف رای مراجع قانون کار تعیین کننده می شود ضمناً در هر دو صورت یاد شده یعنی اعم از اینکه واحدی دارای طرح طبقه بندی مشاغل کارگری مورد تأیید وزارت کار باشد یا نباشد تغییر وضعیت کارگران از نوبتی به غیرنوبتی و یا بالعکس موکول به تراضی طرفین است و رسیدگی به اختلاف در این زمینه نیز با مراجع فوق الذکر می باشد.