در بیمه بیکاری توسط
اگر به طور مثال در 29 اسفند 94 کسی بیکار بشه و مبلغ حقوق محاسبه شده برای پرداخت حق بیمه 24 میلیون ریال باشه آیا حقوق بیکاری 70 درصد از این مبلغ محاسبه میشه یا با توجه به وارد شدن به سال جدید مبلغ ضریب افزایش حقوق سالانه اعلام شده وزارت کار در آن در نظر گرفته شده و بعد بر مبنای آن حقوق بیکاری محاسبه میشه؟
ممنونم
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

مقرری بیمه بیکاری برابر 55%متوسط مزد روزانه فرد در اخرین 90 روز قبل از بیکاری است که بنابر ان حق بیمه پرداخت شده است.همچنین به ازای هر فرد تحت تکفل تا 10%به آن اضافه می شود مشروط بر انکه از حداقل دستمزد سالانه کمتر نباشد و از 80 درصد حقوق تجاوز نکند.