در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
شرایط پوشش هزینه پزشکی حادثه در بیمه عمرو پس انداز چگونه است؟ آیا هزینه تصادف با موتورسیکلت و خودروهای سنگین ویا هزینه شکستگی لگن ناشی از زمین خوردن را پرداخت می کند؟ سقف این مبالغ در بیمه جامع عمر و پس انداز بیمه آسیا چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)
با سلام

با مراجعه به بیمه نامه خود میتوانید شرایط پوشش هزینه پزشکی در حادثه آگاه شوید .

در بیمه نامه بیمه زندگی وسرمایه گذاری بیمه ملت تا 20 درصد سرمایه فوت میتوانید هزینه پزشکی ناشی از حادثه خریداری فرمایید . همچنین کلوز غرامت بستری شدن در بیمارستان را تا یک ماه دریافت کنید .

نمایندگی صدور و مرکز پرداخت خسارت بیمه ملت 2580