در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام در صورت تاخیر در پرداخت حق بیمه عمر چه می شود؟
2 پاسخ
توسط
سلام چنانچه بیمه گذار بیش از یک ماه از پرداخت حق بیمه خودداری نماید از پایان یک ماه دیگر تحت پوشش بیمه نمی باشد و چنانچه قبل از شش ماه باشد بدون استرداد هیچ مبلغی و با اخطار کتبی بیمه نامه باطل خواهد شد و اگر بعد از شش ماه و پرداخت شش قسط چنین اتفاقی بیافتد در صورت فوت ارزش باز خریدی

 و یا ارزش سرمایه مخفف هر کدام بیشتر باشد به بازماندگان پرداخت خواهد شد و در صورت حیات ارزش باز خریدی پرداخت خواهد شد .

 اما پس از اینکه قبل از یکسال اقدام به پرداخت اقساط معوق و هزینه دیر کرد نماید بلا فاصله و بدون هیچ تشریفاتی شرایط بیمه نامه به شرایط قبلی تبدیل خواهد شد و چنانچه این اتفاق بعد از یکسال بیافتد ادامه بیمه نامه منوط به آزمایشات پزشکی و تایید پزشک خواهد شد .
توسط (5,240 امتیاز)
سلام

درصورت تاخیر بستگی به زمان تاخیر شما دارد شما 2 تاریخ برای پرداخت دارید سرسید پرداخت و

مهلت پرداخت .اگر از مهلت پرداخت نیز گذشت شما تحت پوشش نخواهید بود .

اگر از قساط شما 6 ماه بگذرد و شما دیگر پرداختی نداشته باشید و کنسل کنید بیمه به شما مبلغی عودت

نخواهد داشت اما اگر ماه هفتم را پرداخت کرده باشید بیمه درصورت انصراف شما ارزش بازخریدی(صندوق)

رابه شما پرداخت خواهد کرد .