در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام دوستان قبل از تاریخ عقدم 6 سال سابقه بیمه دارم اما در تاریخ عقد بیمه رد نشده است آیا میتوانم از هدیه ازدواج استفاده کنم؟
درضمن خانمم قبل از تاریخ عقد 22 ماه بیمه داشته ایشان هم میتوانند از هدیه ازدواج استفاده کنند؟
ممنون از محبتتان
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام برای دریافت کمک هزینه ازدواج  بیمه شده  بایدظرف مدت«5» سال قبل از تاریخ ازدواج حداقل هفتصدو بیست روز سابقه (دو سال)در سازمان تامین اجتماعی داشته باشد. و در زمان درخواست نباید ارتباط بیمه با سازمان قطع شده باشد.