در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام میخوام بیمه عمر و سرمایه گذاری بخرم چون هدفم فقط سرمایه گذاری هست میخواستم بدانم با وجود سود تضمینی هجده درصد بیمه چرا اندوخته نهایی کمتر از سپرده تدریجی در بانک  با نرخ سود هجده درصد در حد یک سوم می شود ؟

من با استفاده از استعلام بیمه ما و بانک آینده و صادرات این نتیجه را گرفتم مبلغ و مدت زمان را یکی در نظر گرفته بودم

با تشکر
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
اول اینکه بانک و بیمه اصلا قابل مقایسه با هم نیستند.دوم بیمه عمر محصول ارزشمند ست که مسئولیت اول و اصلی  داره اون ریسکی هست که از بیمه شده به بیمه گر یعنی شرکت بیمه انتقال پیدا میکند و پوشش های ارزنده ای که ارائه میده در کنار سرمایه گذاری و بازنشستگی ایجاد میکند که اون هم هم بسیار عالی ست.ولی بانک فقط یک سود آن هم برای یکسال تضمین میکنه و پولی که در بانک سرمایه گذاری میشه به مرور زمان ارزش خود را ازدست میدهد.