در سوابق بیمه توسط
سلام جسارتا سوال دیگه اینکه سابقه بیمه دوران خدمت سربازی که 16 ماه بود رو من چجوری باید به سوابق خودم اضافه کنم؟ به کجا باید مراجعه کنم و چه مدارکی لازم است؟
با سپاس مجدد
2 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام برای احتساب مدت خدمت سربازی بعنوان سابقه ، متقاضی باید حداقل 2 سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان تامین اجتماعی داشته باشد و ارتباطش نیز با کارفرما قطع نشده باشد. حق بیمه دوره سربازی شامل 27 درصد است که 7 درصد آن توسط بیمه شده و 20 درصد را دولت می پردازد. در این زمینه باید به شعبه در محدوده محل کار خود مراجعه نمایید.