در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من 60 سالم تمام شده و براساس مستندات بیمه 17 سال سابقه دارم درحالیکه از دیدگاه خودم بیش از سی سال سابقه دارم ! احتمالا بعضی شرکت بیمه پرداخت نکرده اند برای بازنشستگی چگونه اقدام کنم که نه سیخ بسوزد نه کباب.
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام اگر در جای کار کرده اید ولی حق بیمه آن به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نشده اول مدارک مبنی بر اشتغال را به شعبه مربوطه ارلئه نمایید تا در کمیته احتساب سابقه بررسی گردد. اگر نتیجه ای نگرفتید به هیاتهای حل اختلاف مراجعه کنید و از کارفرما شکایت نمایید.